Okulumuz A Takımı Öğrencileri Teknofest KARADENİZ Uçan Araba Kategorisinde Türkiye 4.sü Oldu!

24.08.2022 214

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerinden kurulu A Takımı -Uçan Araba Takımı Ordu'da gerekleştirilen Teknofest Uçan Araba yarışma kategorisinde Liseler arasında 4. , üniversite takımlarının olduğu genel klasmanda ise 6. oldu. Böylece yarışmaya katılan öğrencilerimiz SAMSUN'da gerçekleştirilecek olan final sunumlarına davet edildiler.

Takım danışman öğretmenleri Süleyman Burçin ŞÜYUN'u ve takım kaptanı Özden ÖZCAN olmak üzere  sunumu gerçekleştiren  Güler DUYMAZ , Takım arkadaşları Arda Başaran DURSUN ve Gülben  ERDEM'i tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

24-08-202224-08-202224-08-2022