"Alternative Education at My School" etwinning Project

16.03.2023 105

Turkey, Croatia, Spain, Poland, Italy ortaklı olan Alternative Education at My School adlı projemiz ile; Okul Öncesinde yer alan tüm eğitim felsefelerinin çocukların bireysel ihtiyaçlarına, öğrenme stiline veya gelişim aşamalarına uygun olması gerekir. Alternatif modeller ile öğretmek, bir okulun öğrenmeye nasıl yaklaştığını açıklar. Bu proje ile kurumlarımızı farklı eğitim modelleri ile (Montessori, Reggio Emilia ve Bruno) tanıştırarak zengin uyaranlar düzenleyeceğiz, bireysel farklılıkları önemseyerek çocukların kalıcı öğrenmelerini destekleyeceğiz. Okul öncesi çocuklarının aktif öğrenmesini, araştırmasını, gözlemlemesini sağlayacağız. Çocuklar farklı eğitim modellerinde farklı uygulamalar ile tanışırken farklı yeteneklerinin keşfedilmesinde ve gelişimlerinin çoklu desteklenmesinde projemiz, rehber olacaktır.

16-03-2023