Necmettin ADANAŞ - Müdür

Necmettin ADANAŞ - Müdür

 

 1976 yılında Van’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Van’da tamamladı. 1995 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğretmen olarak göreve başladı ve aynı kurumda Bölüm Şefi oldu. Girmiş olduğu müdür yardımcılığı sınavını kazanarak Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne atandı. 2010 yılına kadar bu görevine devam etti. 2009 yılında girmiş olduğu müdürlük sınavını kazanınca 2010 yılında Seferihisar 11 Eylül Mesleki Eğitim Merkezi’ne, müdür olarak atandı. 

Mesleki kariyerine öğretmen olarak başlayan Necmettin ADANAŞ, sırasıyla Öğretmen, Bölüm Şefi, Müdür Yardımcısı, Merkez Müdürü ve Okul Müdürü görevlerini yürüttü. 

11 Eylül Mesleki Eğitim Merkezi müdürü iken, Mesleki Eğitim Merkezlerinin en önemli problemlerinden biri olan denklik işlemleri ile ilgili bir çalışma yaptı. Türkiye’de bu alanda hazırlanan ilk tez (Yüksek Lisans) olma özelliğini taşıyan bu çalışma daha sonra kitap olarak yayımlandı. 

8 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Seferihisar Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

(232) 743 5702 (232) 743 5066 Eposta