2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEFERİHİSAR SEMİHA İRFAN ÇALI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL DAVETİYESİ

Sayın Velimiz;

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı 20.10.2023 Cuma günü saat 15.30’ de okulumuz Çok Amaçlı Salonda yapılacaktır.

Eğitim-Öğretim başarıyı arttırıcı çalışmalarımıza okul-aile arasındaki bağları güçlendirici birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

16.10.2023 198

GÜNDEM MADDELERİ:

1.     Açılış-Gündem Maddelerinin okunması ve İlaveler,

2.    Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3.    Okul Müdürü Necmettin ADANAŞ’ın Açılış Konuşması,

4.    Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi),

5.    Okul Aile Birliği Yönetim Faaliyet Raporunun okunması, OYLANMASI

6.    Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması, OYLANMASI

7.    Tahmini Bütçenin okunması ve okunması, OYLANMASI

8.    Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun oluşturulması,

9.    Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplanabilmesi için Genel Kurula yetki verilmesi ve OYLANMASI.

10.  Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi

11.   Okulun işleyişi ile ilgili hususlarda görev alacak O.A.B. üyelerinin belirlenmesi

12.  2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene başı öğretmenler kurulunca alınan kararların, Değişen Yönetmelik /Yönergeler hakkında açıklama duyurulması ve görüşülmesi.

13.  Okul Kültürünün Gelişimi, Sosyal Etkinlik Çalışmaları ve salgın hastalıkları hakkında bilgilendirme yapılması

14.  Dilek ve Temenniler,

15.  Velilerin öğretmenler ile görüşmesi,