Seferihisar Semiha-İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: VİZYONUMUZ Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Çevremizdeki Sosyal çevre ve ticari sektörler tarafından ilgi gören, mesleki değerlere ve kendi alanında kalite standartlarına sahip bir kurum olmak

Misyon: MİSYONUMUZ Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Sosyal çevre ve Ticari sektörlerin işgücü taleplerini okulumuzdaki alanlarla karşılamak, isteyenleri meslek sahibi yapmak, ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 8.30-16.35
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://seferihisarmtal.meb.k12.tr

Adres - ÇOLAK İBRAHİM BEY MAH. 12/1 SK. NO 18/1 SEFERİHİSAR / İZMİR

Adres - ÇOLAK İBRAHİM BEY MAH. 12/1 SK. NO 18/1 SEFERİHİSAR / İZMİR

Ulaşım İzmir Üçkuyular´dan otobüs ve minibüs kalkmaktadır.Urla ve Menderes´e otobüs seferleri vardır.Kuşadası´na minibüs seferi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Seferihisar İlçe Merkezinde bulunmaktadır.İzmir Konak´a 40 km uzaklıktadır.