2021 eTwinning Türkiye Özel Ödülleri

2021 eTwinning Türkiye Özel Ödülleri "Meslek Liseleri Kategorisi" 1.lik Ödülü

04.03.2022 177

2020-2021 eğitim- öğretim yılında ortağı olduğumuz ,Türkiye ve Avrupa'dan 18 ortak okulla yürüttüğümüz eTwinning projemiz "Career Clubs" 2021 eTwinning Türkiye Özel Ödülleri Meslek Liseleri Kategorisinde 1.lik ödülünü aldı.

 Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden meslek lisesi öğrencilerinin mesleklerine göre kariyer kulüpleri oluşturup, uluslararası gruplarla işbirliği içinde çalışarak alan tanıtım çalışmaları yaptığı projemizde çocuk gelişimi eğitimi alanı öğrencilerimiz yer almıştır. Amacımız, alan tanıtımları ile mesleki farkındalığı ve gelişimi desteklemek, kariyer planlarına yön vermek, öğrencilerin alanların üniversite ve iş imkânlarını öğrenmeleri, farklı meslek liselerinde aynı alanlara ait eğitimlerin ortak ve farklı yönlerini görmeleri, farklı kültürleri tanımaları, yabancı dil ve teknoloji kullanma becerisi geliştirmelerini sağlamaktı. Güçlü bir ekip çalışmasıyla proje amaçlarımızı gerçekleştirdiğimiz ve bu sonuca ulaştığımız projemizin kurucuları Burcu Sönmez ve Eda Acar'a, projede yer alan tüm ortak okullara teşekkür ederiz.

Pandemi sürecinde projemizde özveriyle çalışan Çocuk gelişimi eğitimi alanı 12. Sınıf öğrencilerimiz; Havvanur Demiroğlu, Sude Coşkun, Zeynep Deniz, Zeynep Elif Özçeliker,

Mezun öğrencilerimiz; Elanur Kuş, Gökşen Albaş, Helin Akkoç, Nazar Dalgın. Sevilay Ünlü, , Zehra Suat, Zümre Karaçelik'e,

Proje yürütücüsü sorumlu öğretmenimiz Dilek ÖRNEK'e okulumuz adına başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz.Başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

04-03-2022